Mit kell nekem tennem?

A financiális kérdéseken túl érdemes felkészülni ennél fajsúlyosabb kérdések megválaszolására is: Melyek a legfontosabb értékek az életemben? Hol tudom ezeket az értékeket a legnagyobb biztonságban? Mi a jövőképem? Hol és milyen körülmények között tudom elképzelni a saját és a szeretteim jövőjét?

Ötcsillagos életminőség – Önnek, családjának és vállalkozásának

 

Ha meghozta a düntést és a változás mellett tette le a voksát, akkor számos feladat vár Önre. Fel kell készülni egy teljesen új világra emberileg, szakmailag és üzletileg is egyaránt. A személyes konzultációnkon számos olyan kérdésre kérjük a választ, ami segít nekünk a személyre szabott koncepció kidolgozásában. A legfontosabb alapkritérium: tudatában lenni annak, hogy mi az Ön célja a piacnyitással, terjeszkedéssel, ausztriai cégtulajdonossá válással.

Amennyiben kereskedni szeretne, de nem tervezi a kiköltözét Ausztriába, minimumfeltételként abban az esetben is szükségünk van Öntől a cégét, vállalkozását, termékeit bemutató német nyelvű online és offline marketinganyagra egyaránt.

Én azért döntöttem Ausztria mellett, mert a családom számára a legnagyobb értékeket itt találtam meg: Biztonság, nyugalom, magas szinvonalú oktatás és egészségügy
Géczi Csaba