Osztrák-Magyar Gazdasági Konferencia

2020. május

Ez év májusában 6. alkalommal kerül megrendezésre az Osztrák-Magyar Gazdasági Konferencia. A magyar vállalkozók körében egyre nagyobb az érdeklődés az osztrák üzleti lehetőségek iránt.

A Brexittel jelentősen átalakul Európa gazdasága. A német nyelvű országok dominanciája jelentősen növekszik. A forint gyengülésével a magyar vállalkozók számára létkérdéssé válik a piacnyitás az Eurózóna felé.

A legjobb választás az európai terjeszkedés céljával egyértelműen Ausztria. A konferencián végigvesszük azokat az előnyöket, melyeket ez a sokak által csodált ország tartogat a magyar vállalkozók számára.

A programot úgy állítottuk össze, hogy mind a gyártó, mind a kereskedő, illetve szolgáltató cégek megtalálják a számukra vonzó üzleti lehetőségeket. 100% gyakorlati információ, mely azonnal hasznosítható. A konferencia tematikája tehát az Ön elképzeléseinek gyakorlati megvalósítását szolgálja. Osztrák és magyar előadók, a német nyelvű előadásokra tolmácsolást biztosítunk

A részletekkel hamarosan jelentkezünk. A konferenciára a regisztrálni várhatóan április 1-től lehet. Kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön a részletekről: