Our mission is to provide executive leadership, as well as set priorities and goals for the City and its neighbourhoods.
Jack Well

A Brief Introduction to Us

Welcome to a Personal Political Website!

The Mayor's role as the executive of strategic authority is to promote economic development and wealth creation, social development, and improvement of the environment. The Mayor also has various other duties in relation to culture and tourism, including a responsibility for the city and its government.

Listen to My Speeches

Recognition for the Mayor

Greeting Letters for Events

We strengthen democratic institutions and support civil society by enhancing the laws and freedoms.

Congratulatory Letters

We believe that, to bring our economy and life to the new level, we must use non-standard methods in our work.

Proclamations From the Mayor

Democracy provides the natural environment for the effective realization of human rights.
Make a Donation!

Support Our Activities By a Donation

Please consider making a donation to support future development. Thank you for the right choice!
make a donation
My Team

Meet The Cabinet Heads

Linda Woods

Chief of economic department

Vera Forbes

Chief of operations

Robert Tompson

Police commissioner

Amanda Green

Chief, arts and culture
Vision for the City

My Political Vision

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az első személyes találkozónkon részletesen bemutatjuk Önnek szolgáltatásunk elemeit. Mivel Megbízóinkra szabott szolgáltatást nyújtunk, emiatt a konkrét elemek helyett általános elveket tudunk a weblapon bemutatni.

HOGYAN TALÁLOK PARTNEREKET?

Modulrendszerünkből Megbízónk kiválasztja a céljainak megfelelő szolgáltatásokat. Annak érdekében dolgozunk, hogy ne csak a Megbízónk márkanevét ismerjék, hanem a professzionális termékét, szolgáltatását is megvásárolják.

HOGYAN LEHET OSZTRÁK CÉGEM?

Ausztriában cégtulajdonosként tud igazán kiteljesedni, több generációra szóló vagyont teremteni. Cégtulajdonossá, résztulajdonossá (mely a jogbiztonság miatt szintén kockázatmentes) kétféle módon válhat

Költségek?

A költségek a végzett szolgáltatásoktól és moduloktól függően változnak, más-más arányúak és összegűek. Érdekeltek vagyunk az aktív támogatásban és ezáltal a Megbízó projektértékének növelésében. Az egyes tevékenységek és modulok szakértői díjazását a személyes találkozón ismerhetik meg

MIT KELL NEKEM TENNEM?

Elsősorban döntést hozni arról, hogy belépjen, vagy terjeszkedjen egy stabil és kiszámítható német nyelvterületű ország, Ausztria piacán. Ha pozitiv a döntés, akkor ne késlekedjen a megvalósitással. Keressen meg bennünket még ma!

Miért éri meg?

Mivel még nem ismerjük egymást, igy az Ön szándékait és a jövőképét sem, emiatt jelen pillanatban azt sem tudhatjuk, ÖNNEK miért éri meg a változás. Azt viszont tudjuk, miért fogja megérni Önnek, ha mi segitjük ennek megvalósitásában

HOGYAN MŰKÖDIK?
HOGYAN TALÁLOK PARTNEREKET?
HOGYAN LEHET OSZTRÁK CÉGEM?
Költségek?
MIT KELL NEKEM TENNEM?
Miért éri meg?